Detenen un home per colpejar l’exparella amb un cadenat de bici i furtar-li el mòbil

L’agressor ha quedat detingut pels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i realització arbitrària del propi dret

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 23 anys per presumptament colpejar l’exparella amb un cadenat de bicicleta i furtar-li el telèfon mòbil perquè, segons deia, li devia diners.

La mitjanit de dissabte, el 091 va rebre l'avís que dues persones estaven davall d'un dels ponts de l'antic llit del Túria. Durant l'entrevista amb tots dos, un d'ells va manifestar que s'havia trobat amb la seua exparella i li havia exigit que li tornara els diners que li devia des de feia temps. També va contar als agents que li va llevar el mòbil perquè s'havia negat a pagar-li, encara que va assegurar que li'l tornaria si feia front al deute.

L’exparella va reconéixer el deute davant dels policies, però va remarcar que no podia fer front al pagament i que, quan li ho va dir al seu ex, ell li va colpejar amb un cadenat de bicicleta.

Després d'escoltar les dues versions, el presumpte agressor va quedar detingut pels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i realització arbitrària del propi dret. El detingut ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats