Detenen un home per atracar un basar amb un ganivet de grans dimensions

L'arrestat, de 30 anys i amb nombrosos antecedents per fets similars, va robar 540 euros

Moment de l'atracament a l'establiment de Torrevella / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un home per un delicte de robatori amb violència i intimidació en un basar de Torrevella (Baix Segura). El detingut va intimidar el treballador amb un ganivet de grans dimensions per a sostraure més de 500 euros.

La investigació va començar el passat 4 de maig a les 16:00 hores, quan la Guàrdia Civil va rebre un avís d'un atracament, mitjançant l'ús d'un ganivet de grans dimensions. En aquell moment, els agents van establir un ampli dispositiu per a la recerca i detenció de l'atracador.

Tres hores després es va aconseguir identificar, localitzar i detindre l'autor del delicte, un home de trenta anys i amb nombrosos antecedents per fets similars.

Després es va escorcollar el seu domicili, on es va trobar la parella de la sabatilla que va perdre durant l'atracament i el ganivet. A més, es van recuperar els 540 euros que va robar.

El detingut, al qual se li imputa un delicte de robatori amb violència i intimidació, juntament amb les proves obtingudes, ha sigut posat a la disposició del jutjat d'instrucció núm. 4 de Torrevella, que ha decretat el seu ingrés en presó provisional.

També et pot interessar

stats