Detenen un home per assassinar la parella a Corral-Rubio, Albacete

L’Ajuntament del municipi de 300 habitants, decreta dos dies de dol oficial i convoca una concentració de repulsa pel crim masclista.

L’Ajuntament de Corral-Rubio, en una imatge d’arxiu
L’Ajuntament de Corral-Rubio, en una imatge d’arxiu / Europa Press

La policia ha detingut un home per assassinar la parella al seu domicili de la població de Corral-Rubio, a Albacete. La Guàrdia Civil va trobar la víctima, de 83 anys, al dormitori ja sense vida i amb un fort colp al cap. Després de la troballa, l’home es va entregar a les autoritats i es va declarar autor dels fets.

El marit va ser traslladat a l’Hospital General d’Albacete, on ha quedat ingressat en tindre diverses costelles trencades, segons han informat fonts pròximes a la investigació. El metge que va acudir al domicili va informar els agents que el fill de la víctima, que es trobava a l’interior de l’habitatge, va responsabilitzar dels fets el pare.

L’Ajuntament d’aquest municipi de 300 habitants ha decretat dos dies de dol oficial i ha convocat una concentració aquest dijous en repulsa pel crim per violència de gènere. Des del consistori, a més, han expressat “tristesa, ràbia i impotència” pel succés ocorregut i han demanat justícia en memòria de la víctima.

Ja són 26 les dones assassinades a mans de les seues parelles o exparelles enguany i 1.059 des que es van començar a comptabilitzar el 2003; hi ha, a més, altres dos casos que es mantenen en fase d’investigació.

També et pot interessar

stats