Detenen un home per amenaçar i agredir la seua germana davant dels nebots

L’arrestat té una orde d’allunyament cap a la seua exparella i, segons la Policia, no és la primera vegada que colpeja la germana

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

Agents de la Policia Local de València, de la cinquena unitat de districte, van detindre aquest dilluns un home de 34 anys per presumptament amenaçar i agredir la seua germana davant dels seus nebots en un habitatge. Es dona la circumstància que el detingut té una orde d'allunyament cap a la seua exparella i fills per fets similars.

A l’home se li atribueix un delicte de violència domèstica. En aquest cas, els nebots, menors d'edat, es van haver de tancar en una habitació mentre la companya de pis de la dona baixava al carrer a esperar l'arribada dels agents, segons han informat fonts de la Policia Local.

La companya de pis de la víctima els va relatar que s'havia produït un forcejament entre el detingut i la germana i l'home l’havia arribat a amenaçar d’agafar una pistola.

En el moment de l'arribada de la Policia, l'ara detingut s'havia tancat també en una altra de les habitacions. Segons les mateixes fonts, no és la primera vegada que passa una cosa semblant.

També et pot interessar

stats