Detenen un home a Aldaia després d'intentar estrangular l'exparella

L'arrestat, que va accedir a l'habitatge descendint quatre altures des del terrat, també va intentar provocar una explosió amb una bombona de gas butà

El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere
El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a Aldaia (Horta) un home de 54 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència masclista, després d'accedir al domicili de l'exparella a través del balcó, despenjant-se des del terrat, i intentar estrangular-la i fer explotar l'habitatge manipulant la bombona de butà.

Els fets van ocórrer al voltant de les 17:30 del divendres, i els agents van ser alertats per una telefonada al 091, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Els policies van aconseguir interceptar un home que fugia i que va intentar escapolir-se oposant una gran resistència i tancant la porta. Després d'un breu forcejament, en el qual el sospitós va colpejar un policia, finalment va ser reduït.

La dona va ser localitzada a l'interior de l'habitatge amb una ferida sagnant a la mà dreta i queixant-se d'un fort dolor en el coll. Moments abans, el sospitós hauria estat tocant insistentment primer al timbre de la finca i després a la porta del domicili, i com que no va rebre resposta s'hauria despenjat quatre altures des del terrat fins al balcó de l'habitatge per a accedir-hi, utilitzant un cable d'antena de televisió. D'aquesta manera, la víctima va ser atrapada per l'exparella, que va començar a colpejar-la i a intentar estrangular-la.

Els agents també van esbrinar que en el moment de l'arribada l'agressor estava intentat provocar una explosió manipulant amb un ganivet la vàlvula de seguretat d'una bombona de gas butà per a deixar eixir el gas i botar-li foc amb un encenedor.

L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a la disposició del jutge, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

També et pot interessar

stats