Detenen un home per agredir la seua exparella a Alzira durant un esdeveniment familiar

L'home també va espentar la seua filla quan va voler defendre la mare

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Nacional d'Alzira
Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Nacional d'Alzira / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un home de 30 anys a Alzira (Ribera Alta) per presumptament agredir la seua exparella durant un esdeveniment familiar en una església, després de barallar-se amb l'actual nóvio d'ella.

Diumenge, cap a les dues menys quart de la vesprada, el sospitós es va presentar en el temple religiós quan anava a començar una celebració. L’home va començar a insultar tant la seua exparella com la filla menor dels dos i l'actual parella d'ella. 

L'actual parella de la dona va recriminar a l'altre home la seua actitud i li va demanar que isquera al carrer, moment en el qual es va iniciar un forcejament entre els dos. En presenciar l'agressió, la dona es va interposar entre els dos homes i llavors el sospitós li va pegar una forta espenta que la va tirar a terra. A més, l'home va espentar la filla quan va voler defendre sa mare.

Després de diverses batudes per la zona, l'agressor va ser identificat i arrestat com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. El detingut, amb antecedents, ja ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats