Detenen un home per agredir la metgessa que el va atendre després d'una intoxicació etílica a València

A l'individu, de 34 anys, li imputen delictes d'atemptat contra funcionari públic, d'odi i d'amenaces

Foto d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
Foto d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 34 anys com a presumpte autor dels delictes d'atemptat contra funcionari públic, odi i amenaces, després d'agredir i insultar una metgessa del servei d'Urgències d'un hospital de València. La facultativa l'estava atenent per una presumpta intoxicació etílica, segons ha informat el cos policial en un comunicat. 

L'home es trobava a la sala d'Urgències del centre, després que un sanitari el trobara tirat en la via pública amb símptomes de patir una intoxicació etílica aguda. La metgessa que l'atenia li va indicar que li faria algunes proves, però ell va reaccionar de manera violenta i agressiva cap a la professional, mentre li feia comentaris despectius per la nacionalitat i li llançava amenaces de mort. L'individu va arribar fins i tot a causar danys en el material hospitalari.

En un moment, es va llançar sobre la metgessa amb la intenció d'agredir-la, fet que va obligar a intervindre altres professionals sanitaris, a més del servei de seguretat de l'hospital, per a evitar l'atac.

L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats