Detenen un home per agredir dues senderistes

L'individu, de 46 anys, tenia activa una orde de cerca per fets semblants i ha quedat en llibertat provisional

Agents de la Guàrdia Civil custodien el detingut
Agents de la Guàrdia Civil custodien el detingut / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut un home de 46 anys que tenia en vigor una orde de cerca com a presumpte agressor, el dijous passat, de dues dones que caminaven per un camí de Crevillent. L'atac va ser, segons sembla, sense motiu aparent.

L'institut armat ha explicat que el succés va ocórrer al voltant de les 8:30 hores del matí, quan als agents els avisaren d'un atac a dues senderistes en aquest municipi del Baix Vinalopó. A una d'elles hagueren de traslladar-la a l'hospital del Vinalopó d'Elx per les lesions, que eren d'importància relativa, encara que ja té l'alta.

Les víctimes contaren a la Guàrdia Civil que l'home va assaltar-les, se'ls va tirar damunt i va colpejar una d'elles. Aleshores, es van iniciar les labors de cerca i en només dues hores havia localitzat, detingut i traslladat a dependències oficials el sospitós, que ja comptava amb altres fets similars i tenia activa una orde de cerca i detenció procedent del jutjat penal número u d'Elx. El jutjat d'instrucció número tres de la ciutat, encarregat del nou cas, ha decretat llibertat amb càrrecs per a l'home.

També et pot interessar

stats