Detenen un home acusat d'intentar estrangular l'exparella a l'ascensor del seu edifici

Els agents el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i homicidi en grau de temptativa

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / 'À Punt NTC'

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna un home de 40 anys acusat d'agredir i intentar estrangular la seua exparella a l'ascensor de la finca on la dona resideix, segons ha informat la Prefectura Superior.

La investigació va començar després d'una denúncia en dependències policials per part d'una dona. Va manifestar haver sigut agredida a l'interior de l'ascensor de la seua finca per part de la seua exparella, un home que va accedir "de manera sorprenent" a l'habitacle per a intentar estrangular-la mentre li envoltava el coll amb un cordó.

Davant els crits proferits per la víctima, el pare de la víctima es va adonar de l'agressió i va acudir a ajudar-la, moment en el qual el presumpte autor dels fets va fugir del lloc.

Els agents de la Brigada Local de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Paterna van establir un dispositiu de cerca per a la localització de l'home. Va ser detingut l'endemà com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i homicidi en grau de temptativa. El detingut, amb antecedents policials, ha sigut posat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats