Detenen un home per abusar sexualment de tres menors a la platja del Port de Sagunt

Les xiquetes afectades, de 12, 13 i 15 anys, denunciaren que els va fer tocaments mentre prenien el bany en la mar

Dos agents de la Policia Local de Sagunt, en una imatge d'arxiu
Dos agents de la Policia Local de Sagunt, en una imatge d'arxiu / Ajuntament de Sagunt

La Policia Local de Sagunt (Camp de Morvedre) ha detingut un home de 32 anys a la platja del Port de Sagunt per presumptes tocaments a tres xiques de 12, 13 i 15 anys mentre prenien el bany.

Al voltant de les 7 de la vesprada d'aquest dimarts, l'agressor es va acostar a les menors i va aprofitar per a fer-los tocaments en zones íntimes, segons van arreplegar els agents de les declaracions de les mateixes víctimes i de la tia i l'àvia. Les menors, visiblement afectades, alertaren els familiars dels abusos, que van procedir a denunciar-ho immediatament. 

El sospitós, d'altra banda, encara estava en l'aigua i els policies el van localitzar gràcies a la descripció que donaren les afectades, segons ha informat l'Ajuntament. 

En adonar-se de la presència de la patrulla, l'acusat va intentar eludir els agents nadant, però finalment l'interceptaren a l'altura de l'espigó nord. Allí, amb la col·laboració d'una patrulla de Seguretat Ciutadana, el detingueren per un presumpte delicte d'abusos sexuals a menors.

Al detingut, veí de Sagunt, el van traslladar a la comissaria, des d'on passarà a disposició judicial. Paral·lelament, les menors van rebre totes les mesures de prevenció, protecció i assistència psicològica pertinents en aquesta mena de casos. 

També et pot interessar

stats