Detenen un home de 55 anys a Sagunt per agredir la parella

L’home va fer a la víctima una forta espenta després d’una discussió i en caure la dona es va fracturar les monyiques.

Un agent de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Un agent de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt (Camp de Morvedre) un home de 55 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després de fer una forta espenta a la parella. Això va provocar que ella caiguera a terra, es fracturara les monyiques i patira un esquinç cervical. A més, es va negar a auxiliar-la.

L’agressió, segons sembla, va tindre lloc després d’una discussió, segons les fonts policials. Quan va tirar la dona a terra, l’arrestat no va voler ajudar-la i li va dir que “no era per a tant”. A més, va amenaçar-la que “li faria la vida impossible”. Finalment, la víctima es va poder posar en contacte amb la filla, que la va portar a l’hospital perquè l’assistiren per les lesions que tenia.

Els agents van localitzar el sospitós al seu domicili i, després de diverses comprovacions, el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. La justícia ha decretat per a ell una orde d’allunyament i no comunicació amb la víctima.

En cas de presenciar o patir mals tractes per violència de gènere, el telèfon d'atenció a les víctimes oferix atenció gratuïta 24 hores i 365 dies a l'any. Encara que aquesta telefonada no ix reflectida en la factura telefònica, sí que queda registrada en el telèfon i es pot eliminar des del dispositiu. També es pot escriure al correu electrònic 016-online@msssi.es.

També et pot interessar

stats