Detenen un home de 31 anys per agredir i violar la parella en un hostal d'Elx

Els agents van localitzar la dona en un estat evident d'ansietat i nerviosisme, la roba descol·locada i una ferida sagnant al llavi

Imatge d'arxiu de la Policia Local d'Elx
Imatge d'arxiu de la Policia Local d'Elx / Twitter: @policiaelche

La Policia Local d'Elx (Baix Vinalopó) ha detingut un home de 31 anys per presumptament agredir i intentar violar la parella, de 27 anys, a l'habitació d'un hostal al barri il·licità del Carrús. El cos policial, que ha comunicat aquest divendres els fets, ocorreguts el passat 18 de juny, ha explicat que la dona va alertar del succés a través d'una telefonada a la Policia Local, als quals va assegurar que acabava de ser agredida sexualment. Les mateixes fonts han assenyalat que, quan arribaren els agents, van veure la dona en un estat evident d'ansietat i nerviosisme, la roba descol·locada i una ferida sagnant al llavi, a més de notar un enrogiment en els genolls de la víctima.

Segons el relat de la dona, mentre es trobava amb la parella en una de les habitacions de l'hostal, aquest li hauria proposat mantindre relacions sexuals, cosa a la qual ella es va negar i, en vista de la negativa, l'acusat hauria començat a fer-li tocaments per a passar a tractar de forçar-la, arrancant-li la brusa i colpejant-la. La jove va aconseguir eixir de l'habitació i va sol·licitar ajuda.

El presumpte autor, que va sostindre que la jove li va arrapar al braç, va ser localitzat en una habitació de l'hostal i detingut pels agents, els qui posteriorment el van traslladar a dependències policials.

També et pot interessar

stats