Detenen un empresari que tenia una família vivint i treballant en una nau a Silla per 50 euros setmanals

La Guàrdia Civil també ha detingut quatre homes per intimidar la família de treballadors amb una arma simulada amb la intenció que retiraren la denúncia

Agents de la Guàrdia Civil en tasques d'investigació
Agents de la Guàrdia Civil en tasques d'investigació / Guàrdia Civil

Efectius de la Guàrdia Civil de València investiguen un home, propietari d'una empresa, per presumptament tindre una família vivint i treballant en la seua nau situada a Silla per 50 euros a la setmana. Així mateix, la investigació es dirigeix també contra altres quatre homes per un delicte de robatori amb violència i un altre delicte contra l'administració de justícia. Suposadament, estos quatre individus encaputxats van intimidar la família de treballadors amb una arma simulada amb la intenció que retiraren la denúncia i van arribar, fins i tot, a robar a un menor d'edat el seu mòbil.

Els treballadors es trobaven en una situació lamentable. Treballaven per tan sols 50 euros a la setmana i sense estar donats d'alta en la Seguretat Social.

Els detinguts són un home de 48 anys de nacionalitat espanyola per la comissió d'un delicte contra els drets dels treballadors i quatre homes d'entre 21 i 52 anys, de nacionalitat colombiana, per un delicte de robatori amb violència i un altre delicte contra l'administració de justícia.

Les diligències han sigut entregades en el jutjat de primera instància i instrucció número 1 i 3 de Carlet.

També et pot interessar

stats