Detenen un dependent d'un magatzem de bricolatge a Alacant per gastar els punts de fidelitat d'una clienta

L'home, acusat dels delictes d'estafa i falsedat documental, va consumir els 689,64 euros del compte de la víctima

Imatge d'arxiu d'un magatzem de bricolatge
Imatge d'arxiu d'un magatzem de bricolatge / À Punt

La Policia Nacional ha detingut un home acusat dels delictes d'estafa i falsedat documental en haver-se posat com a autoritzat en el compte de soci d'una clienta d'una gran superfície de material de bricolatge per a utilitzar els punts de fidelitat acumulats i consumir els 689,64 euros del compte de la víctima.

El cos policial ha explicat que la investigació es va iniciar després que la clienta denunciara que el seu compte de sòcia havia disminuït considerablement, i que s'havien fet compres sense el seu consentiment en un dels establiments de la província.

La víctima, que havia acumulat una gran quantitat de punts que es materialitzaven com a diners en xecs club per a compres futures, va descobrir que, a més del seu marit i ella, hi havia una tercera persona autoritzada al seu compte de client a qui desconeixia per complet.

L'arrestat hauria manipulat d'alguna manera la base de dades de clients per a afegir-se com autoritzat al compte de soci de la víctima sense el seu consentiment i poder així fer compres amb el saldo que constava al compte. A hores d'ara s'investiga si poden haver-n'hi més víctimes afectades.

El detingut, de 47 anys, va ser posat en llibertat després de prestar declaració en dependències policials, i queda a l'espera de ser citat per a comparéixer en seu judicial.

També et pot interessar

stats