Detenen un antiquari a Benidorm per apropiar-se de dos rellotges valorats en més de 5.000 euros

L'arrestat, amb coneixements sobre reparació de rellotges antics, coneixia perfectament la procedència i valor dels objectes

Agents de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Benidorm (Marina Baixa) un home com a presumpte autor d'un delicte d'apropiació indeguda després del robatori de dos rellotges del segle XIX i XX, valorats en més de 5.000 euros.

Tot va començar a inicis de l'any passat quan el propietari de dos rellotges antics, un d'ells de l'any 1823, valorat en 4.000 euros, i l'altre d'uns cent anys, valorat en uns 1.000 euros, va haver de portar-los a reparar a una botiga especialitzada de la localitat de Benidorm.

Allí treballava l'autor dels fets, que li va reparar els rellotges. El mes d'agost, els mesuradors de temps van tornar a fallar, però aquesta vegada la víctima va decidir entregar-los directament al reparador, pactant un preu tancat de 800 euros.

Rellotges recuperats per la policia a Benidorm
Rellotges recuperats per la policia a Benidorm / Policia Nacional

La víctima, amb el pas del temps sense saber res dels rellotges, es va posar en contacte amb el tècnic per a preguntar per la faena. Va ser llavors quan el detingut va sol·licitar 100 euros més en concepte de finalització de la reparació. Després, l'antiquari va bloquejar tots els canals de comunicació, i passats sis mesos el propietari va interposar una denúncia.

Així, els agents van localitzar l'autor, el van detindre, i van recuperar els rellotges que van lliurar al propietari. El detingut, una vegada prestada declaració en les dependències policials, va quedar en llibertat fins que el cite l'autoritat judicial.

També et pot interessar

stats