Detenen tres persones per explotar sexualment dues dones

Una de les dones hauria sigut amenaçada de deixar de veure el fill si no realitzava actes sexuals a canvi de diners que després entregava als detinguts

Una de les tres persones detingudes
Una de les tres persones detingudes / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València dos homes i una dona, d'entre 30 i 37 anys, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic d'éssers humans amb finalitats d'explotació sexual i un delicte relatiu a la prostitució, després d'amenaçar dues dones perquè exerciren la prostitució i els entregara els diners generats. A més, una d'elles hauria sigut amenaçada de deixar de veure el fill si no realitzava actes sexuals a canvi de diners.

Les investigacions es van iniciar la setmana passada. Els agents de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres (Ucrif) de València han descobert que les víctimes haurien sigut explotades sexualment des de fa anys per por de les represàlies i a les agressions rebudes perquè continuaren contra la seua voluntat.

Una de les víctimes tindria un fill menor en comú amb un dels presumptes explotadors, i hauria sigut traslladada durant una mica més d'un any a Alemanya, on hauria estat explotada en diversos prostíbuls, mentre el fill estava a cura d'un dels membres del grup.

Els agents han localitzat el domicili on es trobava el menor d'edat i han establit un dispositiu de vigilància. Durant el transcurs d'aquest, els policies han aconseguit alliberar el menor i detindre un dels responsables i, hores més tard, una altra de les presumptes implicades. Les víctimes i el menor d'edat han sigut assistides per agents especialitzats.

Un dels arrestats ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats