Detenen tres persones en dues operacions per tràfic de droga a la Vall d’Uixó i Benicarló

Les diligències instruïdes han sigut entregades als jutjats de Nules i Vinaròs.

Detenen tres persones en dues operacions per tràfic de droga a la Vall d’Uixó i Benicarló
Detenen tres persones en dues operacions per tràfic de droga a la Vall d’Uixó i Benicarló

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones en dues operacions diferents com a presumptes autores dels delictes contra la salut pública i tràfic de drogues a la Vall d'Uixó i Benicarló.

La primera actuació es va iniciar quan els agents van tindre coneixement d'un possible cultiu de marihuana en un lloc cobert situat en una caseta de camp de la Vall d'Uixó, a la Plana Baixa. Fruit de les investigacions es va poder descobrir que dues persones de la mateixa família suposadament utilitzaven aquest immoble com a punt de venda de droga.

Els Guàrdies Civils van trobar en un hort diferents cabdells de droga amb un pes de 167 grams i nombrosos pots de productes fitosanitaris per a l'adobament. A més, a les habitacions es van trobar més pots fertilitzants, així com diverses bàscules de precisió, llavors i més de 910 euros en bitllets diversos i moneda fraccionària.

Segona operació

La segona operació es va iniciar quan els agents, en un dels serveis, es van adonar que un descampat situat a Benicarló, al Baix Maestrat, desprenia una forta olor. Els guàrdies civils, després de fer un reconeixement de la zona, van aconseguir localitzar una furgoneta on hi havia un total de 35 plantes de cànnabis sativa de gran grandària.

Per tot això, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció del propietari del vehicle com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública. L'home ja tenia nombrosos antecedents per diversos delictes. Les diligències instruïdes han sigut entregades al jutjat d'instrucció número 4 de Vinaròs.

També et pot interessar

stats