Detenen tres persones a Alacant per estafar més de 28.000 euros amb anuncis d'habitatges falsos

Presumptament s'apropiaven de les reserves i fiances que els perjudicats abonaven.

Detenen tres persones a Alacant per estafar més de 28.000 euros amb anuncis d\'habitatges falsos
Detenen tres persones a Alacant per estafar més de 28.000 euros amb anuncis d'habitatges falsos

La Policia Nacional ha detingut a Alacant un matrimoni i una tercera persona per presumptament estafar més de 28.000 euros en la compra o el lloguer d'habitatges mitjançant anuncis falsos en internet i una falsa agent immobiliària. 

La investigació es la conseqüència de seguir el rastre de la parella, ja detinguda l'any passat per una presumpta implicació en delictes d'estafa i pertinença a grup criminal. Es dedicaven a apropiar-se dels diners de les reserves que els perjudicats abonaven. Per a aconseguir els pagaments, falsificaven les firmes en els contractes alhora que modificaven les dades del registre de la propietat i d'identitat dels vertaders propietaris. 

En aquesta nova estafa, una de les detingudes es feia passar per agent immobiliària i oferia la venda d'immobles a través d'internet. Els compradors pagaven grans quantitats de diners en concepte de reserva o fiança i, quan intentaven contactar amb l'agent per a signar el contracte, no obtenien cap resposta.

Els tres arrestats, d'entre 28 i 70 anys, estan en llibertat després de declarar en les dependències de la Policia Nacional. 

També et pot interessar

stats