Detenen a Torrent un home que guardava un subfusell automàtic de la Segona Guerra Mundial

Els agents de la Policia Nacional també han confiscat munició, diverses armes blanques i un quilo d'haixix

Armes confiscades a la vivenda del detingut a Torrent
Armes confiscades a la vivenda del detingut a Torrent / Policia Nacional
26 de maig 2024 - 15:10

La Policia Nacional ha detingut a Torrent (Horta Sud) un home de 39 anys, que ja està empresonat, com a presumpte autor d'un delicte de tinença, tràfic i dipòsit il·legal d'armes i municions, ja que guardava en sa casa un subsfusell automàtic d'origen britànic utilitzat en la Segona Guerra Mundial i catalogat com a arma de guerra, entre altres armes.

També està acusat d'un delicte contra la salut pública, en trobar al seu domicili 1.029 grams d'haixix, 62 grams de marihuana, nombroses armes blanques, una bàscula de precisió i uniformes policials. Al detingut també li han intervingut altres quatre armes de foc, més de cent cartutxos i projectils de diversos calibres i nombroses armes blanques.

Segons ha informat la Policia Nacional, els fets van passar quan un agent que feia tasques de prevenció en el terme, va ser requerit pel 091 per a acudir al jardí d'una vivenda on un home tirat a terra afirmava que l'exparella l'havia apunyalat. En arribar, els agents comprovaren que aparentment l'individu no presentava cap ferida, si bé mostrava "una alteració de l'estat psíquic". Així és que els agents sol·licitaren atenció sanitària per a traslladar-lo a l'hospital. En eixe moment, intervingueren a l'individu una pistola que portava, carregada i disposada per a usar-la.

Seguidament, els agents del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Torrent esbrinaren que l'individu podria tindre al domicili diversos tipus d'armes il·lícites. Per este motiu demanaren una orde judicial per a registrar l'habitatge.

Escopetes, matxets i un subfusell de la Segona Guerra Mundial

En la inspecció, els policies van intervindre tres escopetes que estaven carregades i havien sigut modificades "per afavorir-ne l'ocultació i manejabilitat en la perpetració de possibles actes delictius penals".

Així mateix, van intervindre un subfusell automàtic d'origen britànic utilitzat en la Segona Guerra Mundial, "catalogat com a arma de guerra i igualment en disposició de ser utilitzat", a més de cent cartutxos i projectils de diversos calibres, uniformitat policial, diversos ganivets, navalles, matxets, 1.029 grams d'haixix, 62 grams de marihuana i una bàscula de precisió.

L'individu, que no tenia permís d'armes, va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de tinença, tràfic i dipòsit il·legal d'armes i municions, a més d'un delicte contra la salut pública i, després de posar-lo a disposició judicial, el jutge va decretar l'ingrés en presó.

També et pot interessar

stats