Detenen el tercer autor de l'assassinat d'un home de 48 anys en un apartament de lloguer de Manises

Dues persones més han sigut detingudes per torturar fins a la mort l’home amb la intenció de robar-li els diners

Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut l’últim presumpte autor de l'homicidi comés a Manises el 20 de març, en el qual tres persones van torturar fins a la mort a un home de 37 anys amb la intenció de robar-li els diners que tenia en els comptes bancaris. 

Els fets van ocórrer quan els detinguts van conéixer la víctima durant les Falles i, posteriorment, van anar a la seua casa. Els presumptes autors van saber que tenia molts diners dins un compte arran de la venda d'un immoble i, després d'abandonar el domicili de la víctima en Manises, van decidir tornar l'endemà i fer que els facilitara les contrasenyes bancàries per a poder tindre accés als diners.

Després d'agredir-lo físicament durant un temps sense aconseguir el seu objectiu, el van matar i, després, van abandonar el domicili. Els tres presumptes autors eren un home i una dona, dos cosins de 39 i 37 anys respectivament, i un tercer home d'origen colombià, que tenia en vigor una orde d'expulsió per estada irregular a Espanya.

Els agents del Grup d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València van iniciar les investigacions de manera immediata, fet que va permetre la detenció a València i Requena dels dos primers autors la mateixa nit del 20 de març. Van continuar amb les perquisicions per a localitzar al tercer autor dels fets, que havia manifestat la intenció d'abandonar Espanya.

Fruit de les investigacions durant els dies festius de Setmana Santa, van esbrinar que havia emprés la seua fugida cap a la província d'Almeria, per la qual cosa van decidir desplaçar-se a la zona on podia trobar-se amagat. Finalment, el passat dia 10 d'abril, el van localitzar a una séquia en les instal·lacions d'un càmping abandonat a la localitat d’Adra.

L’últim detingut, de 23 anys, té multitud d'antecedents per uns altres fets. Aquest divendres ha sigut posat a la disposició del jutjat d'instrucció núm. 1 de Quart de Poblet, que ha dictat l'ingrés a la presó sense fiança.

També et pot interessar

stats