Detenen a Suïssa la parella de la jove trobada morta al maleter d'un cotxe a València

L'home tenia una orde d'arrest internacional després que els familiars de la jove en denunciaren la desaparició.

Agent de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Agent de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La policia cantonal de Ginebra ha detingut en una estació de trens de Suïssa la parella de la jove trobada morta dissabte passat dins el maleter del seu cotxe al barri de Patraix de València. El cos de la jove Yéssica Danielade, de 33 anys, va aparéixer la mitjanit de dissabte a l'interior d'un vehicle amb signes de violència, després d'alertar els amics de la xica de la seua desaparició.

El detingut, parella de la víctima, tenia una orde d'arrest internacional dictada després que els familiars de la jove en denunciaren la desaparició. La investigació es va centrar des d'un primer moment a esbrinar el parador del seu company sentimental, tot i que no s'hi havia descartat cap possibilitat.

Intentava abandonar Suïssa

La investigació va començar el passat 24 d'agost, quan es va tindre la primera informació de la desaparició de la jove a València. La Policia va sospitar des del principi que l'home podia ocultar-se en una localitat de la frontera francosuïssa, i per aquest motiu es va activar una orde Internacional de detenció i el mecanisme de localització de fugitius, segons fonts de la investigació. No hi consten denúncies prèvies de possibles maltractaments.

També et pot interessar

stats