Detenen sis persones en desmantellar dos punts de venda de drogues a València

Distribuïen haixix i marihuana al districte d’Abastos, però emmagatzemaven la droga a Benetússer

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han desmantellat aquest divendres dos punts de venda d'estupefaents a València, i han detingut sis persones com a presumptes responsables dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal, segons ha informat el cos policial en un comunicat. 

Les investigacions van començar quan els agents de la comissaria d’Abastos descobriren que podia haver-hi dos punts de venda d'haixix i marihuana en el districte, detectant “un inusual tràfec” de persones alienes a l'immoble que romanien a l'interior per un breu espai de temps.

Els agents comprovaren que en un dels habitatges residia una dona que s'encarregava de subministrar haixix als compradors, i així pogueren identificar el seu proveïdor, qui en companyia de la seua parella emmagatzemaven la droga en un habitatge de Benetússer, que estava custodiada per dos homes. 

Posteriorment, han registrat els habitatges dels implicats i els dos punts de venda, on han detingut sis persones. En els registres s’han intervingut 22 quilos d'haixix, 75 grams de cocaïna, 125 pastilles d'èxtasis, 18 grams de ketamina i 450 grams de marihuana, així com altres drogues sintètiques, quasi 11.000 euros en efectiu i útils per a la distribució de la droga.

També et pot interessar

stats