Detenen sis joves a Jaén per agredir un home per la seua condició sexual

Els presumptes agressors el van espentar contra una font i van arribar a orinar sobre ell

Una pancarta contra l'homofòbia amb el telèfon del servei Orienta
Una pancarta contra l'homofòbia amb el telèfon del servei Orienta / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a Jaén sis joves com a presumptes autors d'agredir físicament i verbalment un home, fins i tot orinant sobre ell, per la seua condició sexual.

La víctima, segons informa la Policia en un comunicat, els va manifestar que havia estat en la inauguració d'un nou pub de la ciutat i que, després de prendre una copa, es va dirigir fins al seu domicili. Quan va arribar, va voler eixir per a comprar gel, topant-se amb un jove al qual va preguntar si sabia on podria comprar-ne, aquest li va dir que no feia falta anar a cap botiga ja que en una plaça propera hi havia un grup de joves consumint alcohol i que tan sols hauria de baixar un got i aquests li'n donarien.

Va tornar al seu domicili per a agafar el recipient, desplaçant-se fins on estava el grup prenent-se una copa amb ells. Amb el temps, la víctima se'n va anar a comprar tabac acompanyat pel jove que li va oferir ajuda.

Havien passat uns quinze minuts fins que tots dos es van tornar a incorporar al grup. En aquell moment, va ser increpat per un dels joves amb paraules grolleres i comentaris íntims, i la resta del grup va començar a cridar-li i insultar-lo al·ludint a la seua condició sexual.

Posteriorment, li van llevar la camisa i el van llançar a una font, fent-se mal a l’esquena, la qual cosa podria complicar la situació física de la víctima, que ja hi pateix problemes. En aconseguir eixir de la font, els ara arrestats, li van llançar begudes i, fins i tot, van arribar a orinar sobre ell.

Els investigadors han recollit diferents testimonis i nombroses proves per a identificar i detindre els autors, que han sigut presentats davant l'autoritat judicial. Aquesta ha decretat una orde d'allunyament per a emparar la víctima.

També et pot interessar

stats