Detenen set membres d'un clan familiar per apallissar un home en ple carrer

Portaven bats de beisbol i barres de ferro amb els quals colpejaren indiscriminadament la víctima fins a provocar-li una ferida que ha requerit huit punts de sutura

Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant
Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant (arxiu) / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a Alacant set persones, totes del mateix clan familiar i amb edats entre 26 i 55 anys, com a presumptes autors d'una "brutal" agressió a un home de 27 en ple carrer. Segons ha informat el cos policial aquest dilluns en un comunicat, anaven armats amb bats de beisbol i barres de ferro, amb les quals propinaren diversos colps a la víctima. També l'amenaçaren amb una navalla i li pegaren en el cap amb una botella, fet que li va provocar una ferida que ha necessitat huit punts de sutura.

Els arrestats són sis homes i una dona, tots amb antecedents anteriors. Cinc d'ells han passat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia Alacant, i un sisé ha quedat en llibertat després de declarar en dependències policials, a l'espera de ser citat per a comparéixer davant del jutge. Un seté individu estava ja ingressat en la presó de Fontcalent i espera en el centre penitenciari el juí pels fets denunciats, precisa la Prefectura en el comunicat.

Tot apunta que una discussió prèvia, ocorreguda el maig passat, va ser l'origen de la pallissa. Les dues parts van tornar a coincidir en dates recents en un conegut local d'oci de la zona de platja Sant Joan, on a la víctima li llançaren una botella de vidre que li va impactar al cap i per la qual va haver de rebre dos punts de sutura. El jove agredit va denunciar els fets a la Policia, encara que posteriorment no va voler seguir amb el procés perquè tenia por de les represàlies per part d'aquests individus, ja que formen part d'un clan familiar conegut en el món delinqüencial.

Així mateix, els presumptes autors d'aquella primera agressió amenaçaren de mort la víctima, fins al punt de dir-li que si apareixia pel barri en què resideixen el matarien. Arribaren a mostrar-li una pistola per a intimidar-lo.

El dia de la pallissa, aquest xic estava de visita en aquesta zona residencial perquè la seua família també hi viu. Un membre del clan va avisar la resta en adonar-se de la seua presència. Fins a set persones acudiren al lloc armats per a buscar la víctima, que va tractar d'amagar-se dins d'un bar. Però els presumptes agressors el descobriren i començaren a colpejar-lo indiscriminadament per tot el cos amb els bats i barres que portaven. L'atac li va provocar una important ferida que va requerir assistència quirúrgica, amb huit punts de sutura.

De les investigacions es va fer càrrec el grup operatiu de policia judicial de la comissaria d'Alacant centre de la Policia Nacional. Després de les perquisicions corresponents, identificaren, localitzaren i detingueren els suposats atacants.

També et pot interessar

stats