Detenen a Saragossa el Rey del Cachopo

César Román treballava com a cuiner i amb un nom fals en un restaurant de la ciutat

Raquel Contreras regenta el restaurant de Saragossa on han detés César Román
Raquel Contreras regenta el restaurant de Saragossa on han detingut César Román / Javier Cebollada (Efe)

La Policia Nacional ha detingut a Saragossa César Román Virueta, l'empresari conegut com el Rey del Cachopo, investigat com a presumpte autor de la mort de la seua nóvia, Heidi Paz Bulmes, el tors de la qual va ser descobert dins d'una maleta en un local del districte madrileny d'Usera.

Feia dos mesos que treballava com a cuiner en el restaurant Casa Gerardo amb el nom fals de Rafael Rujano i deia ser de nacionalitat veneçolana. La propietària de l'establiment, Raquel, ha donat la veu d'alarma en identificar-lo per les imatges que s'estaven emetent en els mitjans de comunicació.

L'han detingut i l'han conduït a dependències policials per una orde de crida i cerca emesa aquest dijous perquè el consideraven presumpte autor de l'assassinat de Heidi Paz Bulmes, de 25 anys i nacionalitat hondurenya, amb qui mantenia una relació sentimental des de feia uns mesos.

Precisament les proves d'ADN van confirmar aquest dijous que el tors descobert, amb els pits amputats, pertanyien a Heidi. Ni el cap ni les seues extremitats es van trobar, fet que va dificultar les faenes d'identificació.

La família de la víctima va denunciar-ne la desaparició el 23 de juliol, i una setmana després ho va fer César Román. S'havien conegut mesos abans quan ella treballava de cambrera en un dels seus locals.

També et pot interessar

stats