Detenen a Sant Antoni de Benaixeve el membre d'una banda organitzada dedicada a robar en habitatges

La Policia Local ha donat l’enhorabona al veïnat per col·laborar en la vigilància del barri

Agents de la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve, en una imatge d'arxiu
Agents de la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve, en una imatge d'arxiu / Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve

Agents de la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve (Camp de Túria) i de Paterna (Horta Nord), amb la col·laboració del cos policial de l'Eliana (Camp de Túria), han detingut aquest dilluns un home, presumpte membre d'una banda organitzada, sorprés mentre estava dins de la parcel·la d'un xalet de Sant Antoni, on es disposava a robar.

Precisament en l’últim mes el veïnat de la zona ha denunciat nombrosos robatoris a l'interior dels domicilis. Davant d'aquest repunt de casos, la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve ha intensificat la vigilància, control i realització d'operatius, i ha establit controls a les principals entrades al municipi, amb patrulles camuflades a la zona d'influència. En un d’aquests controls, el 9 de desembre, van sorprendre l’home detingut, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

La Policia Local ha donat l’enhorabona als veïns, “els primers afectats i que, des del primer moment, han sigut la primera arma a l'abast, observant, col·laborant i avisant davant de qualsevol conducta sospitosa”.

També et pot interessar

stats