Detenen a la Ribera Baixa una àvia i el net menor d'edat per traficar amb droga

La Guàrdia Civil investiga també una dona de 45 anys presumptament implicada en el cas per vendre estupefaents davant dels fills i usar el major per a lliurar comandes als clients

Un dels escorcolls practicats per la Guàrdia Civil a la Ribera Baixa
Un dels escorcolls realitzats per la Guàrdia Civil a la Ribera Baixa / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a la Ribera Baixa una dona de 72 anys d'edat i el net de 17 anys per traficar amb droga. Segons ha informat el cos armat en un comunicat aquest divendres, sembla que la septuagenària feia servir el xic per a mercadejar amb aquestes substàncies en una localitat de la comarca que no s'ha precisat.

Quan els agents tingueren indicis suficients del que passava, posaren en marxa un operatiu per a identificar el jove i l'àvia. Aleshores esbrinaren que sobre ella pesaven ja dos assenyalaments judicials de detenció i ingrés a la presó.

A partir d'aquests fets, la Guàrdia Civil va descobrir l'existència de dos xiquets que presumptament presenciaven el tràfic de drogues al detall de la seua casa. Açò els va portar, paral·lelament, a investigar una dona de 45 anys que aparentment usava els fills, de 9 i 12 anys, per a vendre les substàncies estupefaents des de la llar familiar. Fins i tot sembla que emprava el més major per a fer lliuraments als compradors.

Per la gravetat dels fets i el risc per a la vida dels menors la Benemèrita va centrar tots els esforços a tractar d'identificar la mare, i també va escorcollar els dos domicilis implicats. En els registres intervingueren 4.245 euros en efectiu i diverses dosis de cocaïna.

El jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Sueca s'ha fet càrrec de les diligències i coordina la investigació.

També et pot interessar

stats