Detenen quatre persones per l'apunyalament mortal d'un jove a Torrent

Els dos detinguts majors d'edat passen aquest diumenge a disposició dels jutjats de Torrent.

Lloc on s'han produït els fets
Lloc on s'han produït els fets / À Punt NTC

Un home de 32 anys ha mort apunyalat durant la matinada d'aquest dissabte als voltants del centre comercial Las Américas, a Torrent (Horta). Quatre persones, dues d'elles menors d'edat, han sigut detingudes per la presumpta implicació en aquests fets, segons han confirmat fonts de la investigació.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada passada als voltants del centre comercial i la víctima ha patit ferides d'arma blanca després d'haver participat en una discussió. Fins al lloc es va desplaçar una unitat de suport vital bàsic (SVB) i un SAMU, però l'home ja havia mort, segons ha precisat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

Entre els detinguts hi ha dos adolescents de 16 anys, bessons, que aquesta vesprada han passat a disposició de la Fiscalia de Menors i se’ls han practicat proves pericials per a determinar el seu ADN. La Fiscalia ha de decidir ara si demana alguna mesura cautelar per als menors. Els joves ja es troben en centres de menors (un a Burjassot i l'altre a Picassent) en règim tancat.

Els altres dos detinguts, d'entre 18 i 21 anys, passaran a disposició dels jutjats de Torrent, previsiblement aquest diumenge. Els quatre joves arrestats eren coneguts per la seua agressivitat.

La víctima era molt popular a Torrent, ja que va ser concursant d’un 'reality'de máxima audiència en la televisió privada.

També et pot interessar

stats