Detenen quatre persones per furtar vora 2.000 euros en alcohol en supermercats

Els fets haurien ocorregut als municipis de València, Llíria, Bétera i l’Eliana

Diverses botelles de vi en la prestatgeria d'un supermercat
Diverses botelles de vi a la prestatgeria d'un supermercat / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a València i Burjassot (Horta Nord) quatre persones, una dona i tres homes d'entre 19 i 37 anys, per presumptament sostraure begudes alcohòliques per un import de 1.838 euros en una cadena de supermercats per a vendre-les posteriorment.

Les investigacions van començar el mes de febrer passat després d'unes identificacions efectuades per part d'agents de la Policia Local de Burjassot, en les quals van observar un "comportament sospitós" de quatre persones que es trobaven en la via pública.

Pel que sembla, aquestes persones es trobaven traslladant botelles de begudes alcohòliques del maleter d'un vehicle a un altre. Els agents, davant les sospites de la dubtosa procedència de les botelles, van identificar als quatre sospitosos i van intervindre un total de 49 botelles. A continuació, van donar compte del fet a la comissaria de Policia Nacional de Burjassot, els policies de la qual es van fer càrrec de la investigació.

Després de nombroses perquisicions, els investigadors van assabentar-se que les begudes sostretes pertanyien a una mateixa cadena de supermercats i les havien obtingudes de manera il·lícita. Després d'una anàlisi exhaustiva dels casos de furts de botelles alcohòliques, es va poder comprovar com dos dels identificats per la Policia Local, una dona i un home, havien participat en almenys dotze fets, nou furts perpetrats a València i altres tres en les localitats de Llíria, Bétera i l'Eliana (Camp de Túria), respectivament.

Posteriorment, es van localitzar dos homes detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'encobriment, un d'ells amb antecedents policials. S’ha decretat com a mesura cautelar una orde d'allunyament de tots els establiments pertanyents a la cadena d'alimentació perjudicada situats a la província de València. 

També et pot interessar

stats