Detenen quatre familiars del jove assassinat a colps de destral per abalançar-se contra l'acusat

Aquest dimarts se celebra la segona jornada del judici per a resoldre l’assassinat.

Foto d’arxiu de l’Audiència Provincial de Castelló. Europa Press
Foto d’arxiu de l’Audiència Provincial de Castelló. Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimarts quatre familiars del jove que va ser assassinat a colps de destral a Castelló per intentar abalançar-se contra l'acusat. Entre els acusats es troba el pare de la víctima.

Els quatre han sigut arrestats per delictes de desordres públics, desobediència i atemptat a l'autoritat. El judici ha quedat suspés durant una estona fins que s'ha restablit l'ordre.

Al seu moment, el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) va informar que el judici se celebraria a porta tancada, excepte per als pares del processat i els de la víctima, a petició del fiscal i de la defensa de l'acusat, per raons de seguretat.

A banda dels incidents d'aquest dimarts, en la primera sessió del judici celebrada aquest dilluns, en la porta de la Sala on se celebra la vista, persones de l'entorn de la víctima van increpar amb crits familiars de l'acusat.

El fiscal sol·licita per a l'acusat 22 anys de presó per un delicte d'assassinat, així com una multa de 1.200 euros per un delicte lleu de furt.

També et pot interessar

stats