Detenen el propietari d'una agència de viatges d'Alacant per estafar més de 91.000 euros a 62 persones

Està acusat de quedar-se els diners entregats per avançat per la clientela per a la compra de bitllets d'avió.

Una patrulla de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Una patrulla de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut el propietari d'una agència de viatges d'Alacant per apropiar-se, presumptament, dels diners entregats per avançat per la clientela per a la compra de bitllets d'avió. 62 persones han presentat denúncia a la comissaria de la Policia Nacional per la possible estafa, que supera ja els 91.000 euros, segons fonts de la investigació.

El detingut és un home de 39 anys que compta amb antecedents policials i ja va ser detingut amb anterioritat per una presumpta estafa.

La majoria dels perjudicats són ciutadans de nacionalitat espanyola i origen colombià, així com treballadors immigrants llatinoamericans, que havien fet un gran esforç econòmic per a reservar i adquirir un bitllet d'avió per a poder visitar els seus parents als països on van nàixer o portar-los a Espanya per a estar amb ells uns dies o setmanes.

La investigació continua oberta i els investigadors no descarten que el volum de la possible estafa i el nombre de víctimes siga molt més gran. Segons fonts coneixedores del cas citades per Efe s'ha format un grup de WhatsApp amb més de setanta afectats, amb la intenció de coordinar les possibles accions legals contra el denunciat.

També et pot interessar

stats