Detenen al Pinós un jove per anar a 200 per hora amb el cotxe que havia furtat i provocar un accident

El conductor, de 25 anys i amb ordre de cerca i detenció, ha ingressat a la presó

Estat en què va quedar el cotxe que havia furtat el detingut després de tindre l'accident
Estat en què va quedar el cotxe que havia furtat el detingut després de tindre l'accident / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un jove de 25 anys per, presumptament, circular quasi a 200 quilòmetres per hora per una carretera convencional, amb un vehicle furtat, i provocar un accident a la Romana, segons fonts de la Benemèrita.

Al detingut, veí del Pinós, se li han imputat els delictes de robatori del vehicle, delicte contra la seguretat viària, per circular sense carnet i de manera temerària, denúncia falsa i coaccions. L’arrestat, que a més tenia una ordre de crida i cerca, ja està a la presó.

El 10 de juny el propietari del vehicle va denunciar que li l’havien furtat. Eixe mateix dia, el cotxe es va veure implicat en un accident de circulació ocorregut en la CV-840, al terme municipal de la Romana. Aleshores es va iniciar una investigació, que va concloure amb la captura de l’autor del robatori el 24 de juny, després d'un dispositiu que van desplegar els agents al Pinós, la localitat de residència del presumpte delinqüent.

Per a inculpar a l'amo del vehicle, el jove havia suposadament coaccionat dues conegudes que l’acompanyaven en el moment del sinistre.

També et pot interessar

stats