Detenen la parella de la dona degollada a Alacant com a suposat autor del crim

Convoquen a Planes una concentració per a dimarts per a mostrar rebuig pel crim masclista

Detenen la parella de la dona degollada a Alacant com a suposat autor del crim
Detenen la parella de la dona degollada a Alacant com a suposat autor del crim

La Guàrdia Civil ha detingut la parella sentimental de la dona que van trobar dissabte passat degollada en una casa de camp de Planes (Comtat) com a presumpte autor del crim.

Fonts coneixedores del cas han informat que, encara que al principi van pensar en el suïcidi com a hipòtesi més probable, finalment l'autòpsia ha descartat aquesta possibilitat i la investigació ha conduït a la detenció de l'home.

La víctima tenia un nadó de poc més de tres mesos amb el presumpte agressor.

El detingut va alertar de la mort de la dona

Sobre les 6 del matí del passat dissabte, el detingut va telefonar als serveis d'emergències per a alertar que s'havia despertat pel plor del nadó i que quan va anar a la planta baixa va trobar en terra el cadàver de la dona i un ganivet al costat.

La casa de camp on ha ocorregut aquest succés està al terme de Planes, però fitant amb el municipi veí de Benimarfull.

Concentració per a mostrar rebuig pel crim masclista

L’Ajuntament de Planes ha convocat per al pròxim dimarts una concentració on faran un minut de silenci per a mostrar rebuig per la mort de la dona assassinada, presumptament, per la seua parella.

L’alcalde de Planes, Javier Sendra, del PP, ha manifestat que la concentració serà al migdia a la porta de l’ajuntament en contra del crim i de la violència masclista. També ha afirmat que aquesta població menuda, de vora 750 habitants, es troba commocionada pel succés.

També et pot interessar

stats