Detenen onze persones per narcotràfic i blanqueig a la Pobla de Vallbona i Benaguasil

Agents de la Guàrdia Civil han trobat una pistola d’aire comprimit, 10.400 euros en efectiu, marihuana, haixix i cocaïna

Part de les 400 plantes de marihuana que han descobert agents de la Guàrdia Civil
Part de les 400 plantes de marihuana que han descobert agents de la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut onze persones per un delicte de tràfic de drogues, cultiu i elaboració de droga, fluid elèctric, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals a la Pobla de Vallbona i Benaguasil, a la comarca del Camp de Túria.

La investigació va començar quan els agents van assabentar-se que hi havia diversos punts de venda de substàncies estupefaents en ambdós municipis. Es van identificar diversos habitatges i es van practicar cinc registres: quatre d'ells a la Pobla de Vallbona i un a Benaguasil.

A més, s'han trobat més de 400 plantes de marihuana, 10.400 euros en efectiu, 54 grams de marihuana, 24 grams d'haixix, 567 grams de cocaïna, una pistola d'aire comprimit, tres vehicles i divers material informàtic.

Finalment, s'ha procedit a la detenció de huit homes i tres dones d'entre 22 i 42 anys per un delicte de tràfic de drogues, cultiu i elaboració de droga, fluid elèctric, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals.

En l'operatiu han participat agents de la Companyia de Llíria, el Grup de Reserva i Seguretat número 3 i USECIC de València. Les diligències han sigut entregades en el jutjat de primera instància i instrucció número 6 de Llíria.

També et pot interessar

stats