Detenen onze persones a Benidorm per vendre milers de productes falsificats

El preu de mercat del centenar de rellotges de marques de gamma alta intervinguts hauria superat els 800.000 euros

Part dels productes falsificats intervinguts
Part dels productes falsificats intervinguts / Policia Nacional

La Policia Nacional ha intervingut en un mercat ambulant de Benidorm (Marina Baixa) més de 2.400 productes falsificats de marques de luxe, la majoria tèxtils, marroquineria i rellotges, i ha detingut a onze persones per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual i industrial.

La confiscació i les detencions s'han realitzat en el marc d'una inspecció realitzada pels agents en sis punts de venda que operaven al mercat del Racó de l'Oix de Benidorm. Fonts policials han indicat que, segons ha confirmat un perit judicial, el preu de mercat del centenar rellotges de marques de gamma alta intervinguts hauria superat els 800.000 euros

Després de rebre una denúncia a la comissaria de la Policia Nacional de Benidorm, on la responsable que representa diverses marques de reconegut prestigi explicava la presumpta falsificació de productes que s'oferien tots els dimecres i diumenges en alguns llocs del mercat, es va iniciar una investigació per a comprovar els fets.

Els agents encarregats de la investigació van establir un operatiu policial coordinat amb un perit judicial expert en falsificació de productes de grans marques que va acreditar que es tractava de gènere falsificat.

L'operació ha culminat amb la intervenció d'un total de 2.409 efectes, entre peces tèxtils i rellotgeria, i la detenció d'onze persones com a presumptes autors dels fets.

També et pot interessar

stats