Detenen la metgessa madrilenya que va matar tres pacients en 2003 per apunyalar dues persones

L'agressió múltiple ha tingut lloc aquest dilluns en un comerç de la localitat d'El Molar, on resideix la facultativa

Noelia de Mingo porta un ganivet en la mà

La Guàrdia Civil ha detingut Noelia de Mingo, la coneguda doctora amb problemes mentals condemnada per matar en 2003 tres persones a l'Hospital Jiménez Díaz, per agredir amb un ganivet dues persones en un supermercat de la localitat d'El Molar, segons fonts de la investigació.

L'agressió múltiple ha tingut lloc aquest dilluns en un comerç situat a l'avinguda d'Espanya. Fins al lloc s'han desplaçat sanitaris del Summa-112, que han atés dues persones apunyalades. Una d'elles és una dona de 46 anys, que tenia una ferida d'arma blanca en l'hemitòrax esquerre. Després de ser estabilitzada, l'han traslladada en ambulància a l'Hospital 12 de Octubre de Madrid.

També han assistit una altra persona, una dona de 53 anys, amb diverses ferides incises de caràcter moderat. Quan estiga estabilitzada l'evacuaran a l'hospital.

La Guàrdia Civil ha detingut poc després l'autora. Es tracta de Noelia de Mingo, que va eixir de la presó en tercer grau en 2017 sota control de la família pel seu trastorn psiquiàtric. De Mingo viu a la localitat d'El Molar.

També et pot interessar

stats