Detenen a Lleó un pres fugit a l’octubre dels calabossos dels jutjats de València

L’home, internat a Picassent, té nombrosos antecedents penals per diversos delictes.

Imatge d'arxiu de la façana de la Ciutat de la Justícia de València
Imatge d'arxiu de la façana de la Ciutat de la Justícia de València / Europa Press

Agents de la Policia Nacional de San Andrés del Rabanedo, a Lleó, han detingut a un home, pres del centre penitenciari de Picassent, que havia fugit dels calabossos de la Ciutat de la Justícia de València a l’octubre. 

En el moment de la detenció, el pres va tractar d’identificar-se utilitzant un permís de conduir d’una tercera persona, documentació que havia aconseguit entre els efectes que contenia un segon vehicle que figurava també com a sostret. Però els agents, en fer les comprovacions pertinents, van reconéixer i van identificar el pres. 

El detingut es troba en crida i cerca després d’una fugida de pel·lícula que va protagonitzar el passat 7 d’octubre dels calabossos de la Ciutat de la Justícia de València, quan va fugir després d’eixir d’un judici del jutjat penal número 13 de València.

En aquest procés, de conformitat entre la Fiscalia i la defensa, el condemnaven al compliment de tres anys i un dia de presó per tràfic d’estupefaents i a una altra pena de quatre mesos i 20 dies de presó per conducció de vehicle de motor sense permís amb agreujant de reincidència.

El detingut té nombrosos antecedents policials i penals per diversos delictes, i en el moment de la fugida es trobava complint condemna en el mòdul de presos conflictius a Picassent.

També et pot interessar

stats