Detenen l'exparella de Juana Canal, desapareguda a Madrid fa dènou anys

Fa uns dies es van trobar noves restes òssies de la dona en un paratge d'Àvila

Agents de la Policia durant els treballs d'inspecció en el domicili on Juana Canal residia
Agents de la Policia durant els treballs d'inspecció al domicili on Juana Canal vivia / Europa Press

L'exparella de Juana Canal, la veïna de Ciudad Lineal desapareguda fa dènou anys, ha sigut detingut aquest dimecres després que el dispositiu de recerca trobara fa uns dies noves restes òssies en un paratge d'Àvila (el 2019 es trobaren un fèmur i el crani), han informat a Europa Press fonts policials.

L'home ha sigut arrestat prop de Torrejón de Ardoz i previsiblement el traslladaran a una finca d'Àvila pròxima al lloc on van aparéixer les restes en un dispositiu conjunt de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

Fonts de la investigació consultades per Europa Press havien confirmat que en les batudes a la zona de Navalacruz s'havien trobat restes òssies, pendents d'anàlisi, pertanyents a un fèmur i el maluc.

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil d'Àvila van posar en marxa el 17 d'octubre un dispositiu en una zona freqüentada pel sospitós, la parella de Juana en aquell moment, i on es va trobar el crani el 2019. Una de les hipòtesis de la Policia és que la víctima va ser assassinada al seu propi pis a Madrid i posteriorment van traslladar el cadàver.

La dona, que el 2003 tenia 38 anys i vivia a Madrid amb els seus fills i la seua nova parella, va desaparéixer després d'una forta discussió amb aquest. Va ser el 22 de febrer d'aqueix any quan un dels fills va tornar al domicili després de passar la nit fora i va trobar una nota redactada per la parella de la seua mare, que li indicava que havien tingut una forta discussió i que ella havia eixit corrent i no havia aconseguit trobar-la.

També et pot interessar

stats