Detenen l'actriu María León per agredir un agent a Sevilla

La intèrpret va ser traslladada a comissaria quan li va propinar una punyada a un agent de la Policia Local després d'una baralla

María León en una foto d'arxiu, el 2019
María León en una foto d'arxiu, el 2019

L'actriu María León ha sigut detinguda aquesta matinada a Sevilla per propinar una punyada a un agent de la policia local, segons han confirmat aquest dissabte fonts policials.

Els fets s'han produït en els voltants de l'avinguda María Luisa de la capital sevillana, on segons la versió dels agents, diversos efectius van respondre a l'avís sobre un ciclista que circulava en bicicleta amb una copa de vidre a la mà.

Mentre li feien la prova d'alcoholèmia, un grup de persones, entre les quals hi havia León, que culmina aquests dies un rodatge a Sevilla, van començar a increpar els agents i a gravar l'escena amb els telèfons mòbils. La policia els va sol·licitar la identificació. L'actriu no portava el DNI, per la qual cosa la van instar a acudir a comissaria amb cotxe patrulla.

Va ser en aquest moment quan es va disparar la tensió. Segons aquesta versió, els acompanyants de l'actriu van envoltar el vehicle, mentre ella cridava des de l'interior; un d'ells va obrir la porta i León es va disposar a eixir, cosa que va tractar d'impedir un agent que va ser qui va rebre la punyada, de la qual va requerir assistència mèdica. A León la van detindre i portar a comissaria, on ha passat la nit. Aquest matí l'han traslladada als jutjats de Sevilla per a assistir en un judici ràpid, on ha arribat custodiada poc abans del migdia. L'actriu està ja en llibertat condicional.

També et pot interessar

stats