Deixen en llibertat provisional l'actor Luis Lorenzo, acusat d'assassinar la tia de la seua parella

L'artista i la seua parella no podran deixar el país i tindran l'obligació de presentar-se en el jutjat setmanalment

L'actor Luis Lorenzo en una imatge d'arxiu
L'actor Luis Lorenzo en una imatge d'arxiu

L'actor Luis Lorenzo i la seua parella, acusats d'enverinar fins a la mort la tia d'aquesta, han quedat en llibertat provisional, però amb retirada de passaport, el que els impedeix abandonar el país. A més, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia, la magistrada els ha imposat també com a mesura cautelar l'obligació de presentar-se en el jutjat setmanalment, com sol·licitava també la Fiscalia de Madrid.

Luis Lorenzo s'ha acollit al seu dret a no declarar, mentre que la seua parella ha negat els fets.

L'actor, de 61 anys i conegut pels seus papers en sèries com Hospital central, El comisario o La que se avecina, i la seua parella havien passat aquest matí a disposició judicial acusats d'un delicte d'assassinat per, presumptament, heretar la fortuna de la víctima, una dona de 85 anys.

La dona va morir el juny de 2021 al domicili del matrimoni a Rivas Vaciamadrid de suposada mort natural per demència i va ser enterrada a Astúries, on havia nascut. No obstant això, el germà de la víctima va dubtar d'aquesta versió i va demanar una autòpsia que, finalment, el jutge va autoritzar.

Els forenses van trobar en el cos de la dona la presència de dos metalls pesants en dosis elevadíssimes que li havien provocat la mort. Isabel, segons l'autòpsia, va morir enverinada i l'etiologia de la seua defunció és "violenta/homicida", segons ha publicat aquest divendres El Confidencial.

De la investigació es van fer càrrec els agents del Grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil. En el transcurs d'aquesta van descobrir que durant l'estada que va fer a casa dels detinguts la finada es va gastar una gran quantitat de diners i que havia firmat un nou testament, en el qual deixava tota l'herència a l'esposa de l'actor.

El jutge, que ha bloquejat l'herència fins que concloguen les investigacions, va ordenar aquest dijous l'escorcoll de la casa dels detinguts per a localitzar els materials utilitzats per a l'enverinament, a més de proves del presumpte homicidi.

També et pot interessar

stats