Detenen dos joves per violar una dona i robar-li a València

La justícia ha decretat presó per a un dels presumptes agressors.

Detenen dos joves per violar una dona i robar-li a València
Detenen dos joves per violar una dona i robar-li a València

Agents de la Policia Nacional han detingut a València dos homes, de 20 i 25 anys, per presumptament violar una jove i robar-li el mòbil, diners i la targeta bancària, amb la qual van fer dos pagaments. Els arrestats, sense antecedents, han passat a disposició judicial i s’ha decretat presó per a un d’ells.

Les investigacions s’iniciaren el 16 de setembre, quan els agents van tindre coneixement que una jove es trobava en un hospital de València per una presumpta agressió sexual, segons han indicat les forces de seguretat. 

Una persona va trobar la jove tirada en terra durant la matinada i va avisar el 112. Sembla que havia eixit amb una amiga i, després de quedar-se a soles, va prendre una beguda amb un grup de joves. La víctima ja no recordava res més de la nit fins que va arribar a l’hospital, on es va adonar que li faltava el telèfon mòbil i la cartera amb la documentació, 30 euros i la targeta bancària.

Després de diverses gestions, els agents van aconseguir identificar els sospitosos. Un d’ells tenia el telèfon mòbil de la víctima. Per això, han detingut els dos joves com a presumptes autors dels delictes d’abús sexual amb penetració, furt i estafa per l’ús fraudulent de la targeta sostreta.

També et pot interessar

stats