Detenen dos joves per maltractar una dona de 72 anys

Els detinguts són la neta de la víctima i la seua parella, que mantenien reclosa l'anciana 14 hores al dia.

Detenen dos joves per maltractar una dona de 72 anys
Detenen dos joves per maltractar una dona de 72 anys

Agents de la Policia Nacional ha detingut a València dos joves, una dona de 18 anys i la seua parella, un home de 22 anys, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. Els joves mantenien tancada l'àvia d'ella, de 72 anys, en una habitació durant catorze hores al dia.

Els fets van passar el 2018 al domicili de la víctima, que residia amb la neta i la parella d'esta. Segons ha explicat Marta Ripoll, portaveu de la Policia Nacional, es detinguts van col·locar, presumptament, un cadenat en la porta de l'habitació de l'àvia i van apuntalar la finestra per a evitar que eixira de la vivenda. Així passava gran part del dia, des de les 20 hores fins a les 10 hores sense poder anar al bany i gastava un bolquer per a les seues necessitats. En algunes ocasions, la parella la va agredir amb galtades i vexacions constants.

A més, de vegades, els joves se n'anaven fora el cap de setmana i deixaven la dona septuagenària tancada amb clau dins de l'habitatge, amb menjar, però sense telèfon.

En un descuit de la neta, la dona va poder eixir del domicili i demanar ajuda a un treballador d'una farmàcia propera, que va telefonar immediatament a la policia.

Es continuen investigant els fets i també si la dona va ser obligada a furtar en establiments comercials acompanyada dels detinguts. Així mateix, s'investiga si els joves van sostraure diners del compte de la víctima on cobrava la pensió.

També et pot interessar

stats