Detenen dos joves per amenaçar dues dones transsexuals amb crits de "cal matar la gent com vosaltres"

Els homes van increpar i van intentar atropellar una persona que va defendre les dues xiques.

Imatge d’arxiu de l’operatiu nocturn de la Policia Local de València
Imatge d’arxiu de l’operatiu nocturn de la Policia Local de València

La Policia Local de València ha detingut dos joves de 18 i 21 anys per presumptament amenaçar dues dones transsexuals amb crits de "maricons, us tallarem la polla" i "cal matar la gent com vosaltres".

Els fets van tindre lloc la matinada del dissabte 23 de novembre, quan les dones estaven en una parada d'autobús del carrer de Joaquim Ballester, al barri de les Tendetes. Un vehicle amb tres ocupants es va detindre davant d’elles i dos van començar a insultar-les.

Davant els crits, un home va tractar d'intercedir per les dues dones i també va ser increpat pels sospitosos. Els joves van arribar a intentar atropellar-lo, per la qual cosa va abandonar la zona ràpidament i va donar l'avís al 092.

Les víctimes van decidir anar-se'n per la vorera i van decidir entrar en un parc. Els dos joves les van seguir a peu, amenaçant-les al crit de "les matarem".

Amenaces amb una cadena

Seguidament, un d'ells va traure una cadena del cotxe i les va amenaçar de nou. Després de sentir els insults, les dones van tractar de fugir pel parc i els joves es van separar per a intentar tallar-los el pas, per això van optar per tornar a la parada de bus on tenien el cotxe. 

Una vegada van entrar al vehicle i van arrancar, els sospitosos van tornar a perseguir-les fins a la porta d'Urgències de l'antic Hospital La Fe, al districte de Campanar. En aquest moment, les agredides van veure una patrulla policial, van cridar la seua atenció i van aconseguir que els joves pararen.

Finalment, van identificar i van arrestar els dos joves per insultar, amenaçar de mort i perseguir les xiques, mentre que el tercer ocupant només va aportar les seues dades en no participar en els fets. A l'interior del cotxe portaven la cadena amb la qual haurien amenaçat les dones.

També et pot interessar

stats