Detenen dos joves de 14 i 19 anys per intentar atracar un comerç amb armes simulades a Elx

En les imatges de la càmera del comerç es veu que intenten robar amenaçant el propietari amb les rèpliques d'un revòlver i una pistola semiautomàtica

Una de les armes simulades que la Policia Local ha intervingut a Elx
Una de les armes simulades que la Policia Local ha intervingut a Elx / Ajuntament d'Elx

Agents de la Policia Local d'Elx han detingut dos joves, de 14 i 19 anys, per presumptament intentar atracar un comerç amb les rèpliques d'un revòlver i una pistola semiautomàtica.

Els fets es van produir aquest dilluns, al voltant de les 19:50 hores, quan el propietari d'un establiment comercial situat al carrer d'Óscar Esplá va contactar amb la Policia per a denunciar que havia sigut víctima d'un robatori a punta de pistola.

Una patrulla, que feia tasques de vigilància rutinàries, va acudir al local, on van revisar el que havia enregistrat la càmera de seguretat i va analitzar-ne les imatges.

Els agents van veure que els sospitosos amenaçaven al propietari amb el que semblaven armes de foc. En la cinta també s'observa la reacció de l'amo del negoci, que va evitar el robatori i va provocar la fugida dels presumptes atracadors.

Després de traslladar a la resta de les patrulles la descripció física dels joves, agents de la Policia Local van localitzar un dels implicats, de 19 anys. Durant l'escorcoll, entre les seues pertinences es va trobar un revòlver simulat, al qual li havien retirat la punta de color roig situada en l'extrem de canó perquè semblara una arma real.

El jove va reconéixer haver acompanyat un menor al comerç. Els policies es van entrevistar amb l'adolescent, de 14 anys, qui va afirmar no haver participat en el robatori i que únicament s'havia limitat a prestar-li una pistola simulada al seu conegut.

Els agents han confiscat les dues rèpliques i ha arrestat els dos joves, que han traslladat a les dependències policials.

També et pot interessar

stats