Detenen 'in fraganti' dues persones mentre forçaven la reixa de seguretat d’un establiment d’Elx

Un veí va alertar la sala d’emergències Cimacc que dues persones estaven intentant forçar la porta d’un local comercial

Intent de robatori a Elx

La Policia Nacional ha detingut a Elx dos homes de nacionalitat espanyola, de 36 i 59 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa en un establiment.

La sala Cimacc 091 (Centre Intel·ligent de Comandament i Control) de la Policia Nacional, al voltant de les dotze de la nit, va rebre una telefonada d’un veí que informava que dues persones estaven intentant forçar la porta d’una ferreteria ubicada al centre de la ciutat.

Diverses dotacions es van presentar ràpidament en la ubicació facilitada i van trobar a escassos metres de la ferreteria dos homes que coincidien perfectament amb la descripció que els havien facilitat per la sala 091.

Mentre els policies identificaven els dos sospitosos, una veïna es va personar on estaven els agents i els va facilitar un vídeo on apareixien els dos individus forçant la porta de l’establiment.

En el vídeo es va poder confirmar que els dos sospitosos que tenien retinguts eren els autors del robatori, i per tant els van detindre per robatori amb força en establiment.

Als arrestats els van posar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Elx.

També et pot interessar

stats