Detenen dos homes que venien droga en un cotxe pels carrers de Benidorm

Una patrulla els ha interceptat quan tractaven d'evadir-se de la presència policial. Els agents han trobat marihuana, cocaïna, MDMA i altres substàncies amagades en el vehicle

La droga interceptada en el vehicle
La droga interceptada en el vehicle / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut dos homes que circulaven per una de les vies principals de la ciutat en un vehicle des d'on venien substàncies estupefaents de naturalesa variada per la ciutat com si fora un quiosc ambulant de venda de droga.

Una patrulla de la Policia Nacional en funcions de seguretat ciutadana, quan feia controls rutinaris, va detectar l'actitud estranya dels ocupants d'un vehicle, que en advertir la seua presència, van tractar mitjançant una brusca maniobra, de fugir del lloc amb el vehicle.

La reacció immediata dels agents i de la resta d'indicatius, va propiciar frustrar la fugida dels sospitosos, que van ser interceptats sense que hi haguera cap incident durant la fugida.

Els agents, en identificar els dos ocupants del vehicle, ja van detectar una forta olor de marihuana que desprenia l'interior del vehicle, i notaren que un recobriment de cuir que cobria la palanca de canvis estava estranyament alçat, i a simple vista es veia una bossa amb una substància de color verd.

Davant de la sospita que pogueren estar ocultant algun tipus de droga, van alçar el recobriment i descobriren un compartiment amb gran quantitat de substàncies estupefaents de variada naturalesa i diners en efectiu fraccionat en bitllets.

Els agents van detindre els dos homes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, requisaren la droga i els diners trobats, a més del vehicle utilitzat, amb la finalitat de fer una inspecció més minuciosa per si hi haguera algun compartiment ocult més.

Quiosc ambulant de droga

Els arrestats es desplaçaven per la ciutat en el vehicle, repartien la substància estupefaent als seus "clients" com si es tractara d'un quiosc ambulant.

Pel que fa a la substància estupefaent intervinguda, es va comptabilitzar un total de 53,52 grams de marihuana, 25,79 grams de cocaïna de diferent puresa en dosis d'un gram, 5,42 grams de MDMA (TUSI), 38 pastilles de Viagra i dos pots de substància estupefaent inhalant (POPPERS), a més de 435 euros en efectiu.

Els arrestats, de 32 i 33 anys, han passat a disposició dels jutjats d'instrucció de Benidorm.

També et pot interessar

stats