Detenen dos homes que entraren armats a un hospital de València per a agredir personal mèdic

Els germans portaven una pistola de balins i un ganivet de vint centímetres, i oposaren molta resistència a la Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Agents de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut dos germans de 30 i 35 anys que intentaren entrar armats, amb un ganivet i una pistola de balins, a l'Hospital la Fe de València amb la intenció d'agredir el personal mèdic.

Els fets van ocórrer dimecres, cap a les deu de la nit, quan la sala del 091 va requerir els agents perquè acudiren a la porta d'Urgències del centre, on un home "molt agressiu" portava un ganivet i una arma. En arribar, trobaren un individu amb una pistola en una mà i un ganivet de vint centímetres en l'altra, amb una actitud molt violenta. Amenaçava de matar els metges, que eren "els assassins" de la seua família, ha explicat la Prefectura Superior en un comunicat aquest divendres.

Com que l'home no es tranquil·litzava i amenaçava també els policies, amb la pistola, els agents tragueren les armes i li van demanar que deixara les seues en terra. L'individu no en va fer cas, si bé finalment va llançar el ganivet, però va continuar amb la pistola a la mà.

Diverses patrulles policials van acudir al lloc per a donar suport als agents desplaçats. Finalment, el dispositiu va aconseguir que depositara la pistola a terra, i va ser aleshores quan els policies aconseguiren reduir-lo, immobilitzar-lo i confiscar-li les armes.

Aleshores, personal de seguretat de La Fe va indicar a les autoritats que un segon home, germà de l'anterior, es trobava moments abans al costat del detingut. Tots dos, molt agressius, haurien intentat accedir al centre sanitari amb les armes amb intenció d'agredir els facultatius. Per aquests fets els han arrestat com a presumptes autors de delictes d'amenaces i atemptat contra agent de l'autoritat, ja que hi oposaren molta resistència. Al primer se li imputa, a més, un delicte de tinença d'armes. Els germans ja han passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats