Detenen dos homes per almenys cinc robatoris en bugaderies d'autoservei a Benidorm, Altea i Xàbia

Els assaltants accedien en horari nocturn a les bugaderies per a forçar els caixetins de les màquines i apoderar-se de la recaptació

Un dels detinguts a Mallorca aquest dijous
Un dels detinguts a Mallorca acusats de robatoris en bugaderies d'autoservei / Guàrdia Civil

Dos homes han quedat detinguts aquest dijous com a presumptes autors almenys de cinc delictes de robatori amb força, per assaltar bugaderies d'autoservei situades a la Marina: Benidorm, Altea i Xàbia; així com a les localitats mallorquines d'Artà i Felanitx.

Durant una actuació rutinària en un punt de control a Calvià (Mallorca), agents de la Guàrdia Civil van donar l'alto a un vehicle sospitós amb dos ocupants. Una vegada identificats, els agents van comprovar que pesava sobre ells una reclamació judicial d'un jutjat d'Alacant per delictes de robatori amb força en establiments. Per això els van detindre. En el registre del vehicle els agents van intervindre eines i diversos objectes de procedència il·lícita. Per això, davant de la sospita que aquests pogueren guardar relació amb fets delictius comesos a l’illa, van iniciar una investigació.

Els agents van comprovar que els objectes analitzats procedien del robatori en una bugaderia de la localitat mallorquina de Felanitx i que els detinguts estaven especialitzats en robatoris en bugaderies d'autoservei. Els assaltants accedien en horari nocturn a les bugaderies per a forçar els caixetins de les màquines i apoderar-se de la recaptació. Després d'un registre a l'habitació d'un hotel on es trobaven allotjats, els guàrdies civils van intervindre 3.000 euros en metàl·lic i altres objectes d'interés per a la investigació.

Fins ara han sigut esclarits dos robatoris a Mallorca i tres comesos a la Marina, si bé els investigadors no descarten que la xifra augmente segons avancen les indagacions.

També et pot interessar

stats