Detenen un home a Aldaia per amenaçar de mort la dona i els fills

S'ha decretat una ordre d'allunyament de les víctimes i l'agressor ha passat a disposició judicial

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han detingut a Aldaia (Horta Sud) un home de cinquanta-set anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de presumptament amenaçar de mort la dona i els dos fills menors d'edat.

Els fets van tindre lloc el passat 22 de febrer al voltant de les set de la vesprada, quan els policies acudiren a un domicili on s'havia produït una discussió. Una vegada en l’habitatge, els agents van trobar un home molt alterat que els demanava que el detingueren. Posteriorment, els policies van saber que moments abans l’home havia discutit amb la parella.

La dona de l'arrestat, que en aquell moment estava amb una patrulla de Policia Local, havia fugit de l'habitatge després que el seu cònjuge l'amenaçara de mort, a ella i als dos fills. Segons diuen, quan la dona va intentar impedir-li que agafara un ganivet, l’home la va espentar contra el frigorífic, i per això va fugir de casa amb els dos menors.

A més, els agents van saber que l'home havia enviat diversos missatges d'àudio tant al mòbil de la dona com als dels fills, en els quals afirmava que els mataria.

Per tot això, els policies han detingut a l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, i s'ha decretat una orde d'allunyament de la dona i els fills.

També et pot interessar

stats