Detenen els gestors d’iDental per intentar organitzar una altra estafa

La policia ha detingut un total de 10 persones, entre ells, Luis Sans que va ser conseller delegat d’iDental.

Els gestors de la clínica iDental, detinguts i acusats d'estafa continuada o apropiació indeguda, entre altres delictes.
Els gestors de la clínica iDental, detinguts i acusats d'estafa continuada o apropiació indeguda, entre altres delictes.

Agents de la UDEF han detingut hui a deu persones vinculades amb l’estafa de les clíniques dentals d’iDental. Aquesta vegada estan sent investigats per intentar orquestrar un altre entramat semblant al d’iDental i repetir la macroestafa. A tots ells se’ls investiga per delictes d’estafa continuada, apropiació indeguda, falsedat documental, administració fraudulenta, blanqueig de capitals i alçament de béns. 

Entre els detinguts està Luis Sans, que va ser conseller delegat de iDental, i que, segons els investigadors, pretenia reproduir a través de testaferros una nova xarxa anomenada Institutos Odontológicos, amb 27 centres repartits per Espanya. Segons ha explicat la policia en un comunicat, l’operació pretén evitar que aquests centres repetisquen els mateixos delictes i no perjudicar ni interrompre l’atenció als pacients

A hores d’ara, la policia està fent registres a Madrid i a Alacant i s’ha procedit el bloqueig i l’embargament preventiu de propietats immobiliàries i de productes financers dels investigats en més de 33 entitats financeres nacionals i internacionals. 

La policia ha actuat per orde del jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata, que investiga la suposada estafa d’iDental, que va tancar les seues 24 clíniques i va deixar desenes de milers de perjudicats.

També et pot interessar

stats